Om oss

Linköpingsjuristerna är en ideell organisation som ger gratis juridiskt stöd och rådgivning till hemlösa och utsatta person i Linköping med omnejd. Organisationen drivs av juridikstuderande i årskurs två till fem på det Affärsjuridiska programmet vid Linköpings Universitet.

Linköpingsjuristerna har bedrivit veckovisa rådgivningstillfällen sedan februari 2015. Dessa rådgivningstillfällen äger rum varje tisdag kl. 16:30-19:00 i Linköpings Stadsmissions lokaler på Isidor Kjellbergsgränd 3. Vill du läsa mer om Linköpingsjuristerna finner du samtliga publicerade terminsrapporter nedan. Rapporterna innehåller statistik och reflektioner och beskriver organisationens kortsiktiga åtaganden, långsiktiga mål och visioner.

Terminsrapport - VT 2015

Terminsrapport - HT 2015

Terminsrapport - VT 2016


Kontakta oss

Det enklaste sättet att komma i kontakt med oss är att besöka oss under ett rådgivningstillfälle. Rådgivningen sker varje tisdag kl. 16:30-19:00 och ingen föranmälan behövs. Vill du komma i kontakt med oss på annat sätt rekommenderar vi att du mailar oss via vår e-post eller via Facebook.

Besöksadress:
Linköpings Stadsmission
Isidor Kjellbergs gränd 3
582 22 Linköping
Postadress:
Linköpingsjuristerna
Kårallen, universitetet
581 83 Linköping